De Inhaalchinees, Portretten van trendsetters in China is te koop in de boekhandel en bij sites als Bol.com en Bruna.

Het boek is ook te bestellen door € 14,95 over te maken op bankrekening 59.57.85.395 ten name van Uitgeverij De Republiek te Amsterdam, onder vermelding van de titel van de uitgave. Na ontvangst van de overboeking wordt de bestelling binnen twee weken toegezonden. Het bedrag is inclusief BTW en verzendkosten. Let op: vermeldt altijd uw (post)adres, zowel bij het gebruik van overschrijvingskaarten als met telebankieren.

Titelinformatie

Titel: De Inhaalchinees
Paperback, 116 pagina's, geïllustreerd met foto’s
Verkoopprijs: € 14,95
ISBN 9086050034

Uitgever

Uitgeverij De Republiek
Eerste Helmersstraat 269 1054 DZ Amsterdam
tel./fax: 020 4891415 mobiel 06 43027017
e-mail: info@uitgeverijderepubliek.nl
www.uitgeverijderepubliek.nl
Ik wil dit boek kopen!

Om een land echt te leren kennen, moet je met zijn kunstenaars spreken. Serv Wiemers onderzocht wat vrijheid en creativiteit betekenen in de 'ontwakende reus' China. Een must voor iedereen die wil weten welke rol China de komende jaren zal spelen op het wereldtoneel.
Bettine Vriesekoop, tafeltenniskampioene en sinologe


Geweldig, zoals het boek China beschrijft. Iemand die weet waarover het gaat. Ik kan het weten; ik ben er geweest en heb er dezelfde mening en gevoelens aan over gehouden. Echt de moeite waard om te lezen.
Arie Haan, coach van het Chinese nationale voetbalelftal 2003-2004introductie | who's hot in china | wie is de auteur | preview | china informatie | china fotos | het boek kopen
Inhaalchinees.nl wordt mede mogelijk gemaakt door Driebit