Ik wil dit boek kopen!

Om een land echt te leren kennen, moet je met zijn kunstenaars spreken. Serv Wiemers onderzocht wat vrijheid en creativiteit betekenen in de 'ontwakende reus' China. Een must voor iedereen die wil weten welke rol China de komende jaren zal spelen op het wereldtoneel.
Bettine Vriesekoop, tafeltenniskampioene en sinologe

Zijn aanpak, een kijk op het hedendaagse China door middel van portretten van inwoners van dat land die door eigen initiatief bijdragen tot de ontwikkelingen waaraan de rest van de wereld zich vergaapt, geeft een inzicht dat hij met veel moeite heeft verworven. Wij als lezers mogen hem dankbaar zijn dat hij zijn aldus verworven kennis met ons heeft willen delen. Dankzij hem dringen wij lezend door tot in de haarvaten van een maatschappij waarvan het lot de komende jaren ook dat van ons zal bepalen. Als voormalig ambassadeur in China, als sinoloog en als voormalig chef van de auteur, ben ik van mening dat lezing van Serv's boek aan een breed publiek veel biedt.
Flip de Heer, Secretaris-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Hare Majesteits ambassadeur te Peking 2001-2005

Mocht vorig jaar tien dagen door China reizen en was verbaasd. Verbaasd over het veel. Het heel veel. Het heel veel van alles. Een totaal nieuw land ontstaat uit het niets. 5000 bouwputten in Sjanghai, een stad met meer dan twintig miljoen mensen! Begreep er niets van. Tot ik dit boek las. Snap het nog steeds niet helemaal, maar alles is wel veel en veel duidelijker.
Youp van 't Hek, cabaretier en schrijver

Geweldig, zoals het boek China beschrijft. Iemand die weet waarover het gaat. Ik kan het weten; ik ben er geweest en heb er dezelfde mening en gevoelens aan over gehouden. Echt de moeite waard om te lezen.
Arie Haan, coach van het Chinese nationale voetbalelftal 2003-2004introductie | who's hot in china | wie is de auteur | preview | china informatie | china fotos | het boek kopen
Inhaalchinees.nl wordt mede mogelijk gemaakt door Driebit